torsdag 23 februari 2012

plugg plugg plugg

Just nu är jag och Pedro lite upptagna med att tentaplugga så vi får se hur mycket vi hinner baka den närmsta veckan...

4 kommentarer:

 1. Jag hejar på er! Hejaheja! Vad pluggar du?

  Provade att baka macaronger igår för första gången.... platt fall. Inte en enda reste sig utan alla flöt istället ut på plåten. De dög dock bra som glasstopping. Men att vispa marängen för hand är hybris... eller?

  (när man tentapluggar får man äta hur mkt choklad och småkakor man vill, det är det bästa tycker jag.)
  /Linnéa

  SvaraRadera
 2. Vad fint! Jag önskar bara jag kunde få vila lika mycket som Pedro... Jag pluggar Biomedicin och just nu läser jag en kurs i molekylär medicin, vilket innebär att man lär sig bakgrunden till en massa folksjukdomar så som Alzheimers och Cancer.

  Prova igen! Mina första blev exakt så som du beskrev de men de blir bättre efter några gånger, jag lovar (nästan). Ja, herregud, jag tyckte det var tråkigt med elvisp och är sjukt bortskämd med min kitchen aid nu. Använd elvisp!

  SvaraRadera
 3. Men åhh jag är ju typ rädd för katter men Pedro är ju så söt att till och med mitt hjärta smälter! Krama honom extra mycket från mig! ;)

  SvaraRadera
 4. Tur att du har så piggt pluggsällskap ;) Känner igen det där från min egen pluggtid, min katt ville mest klättra på tangentbordet eller sitta i boken jag läste. Men dom är himla bra sällskap ändå på nåt sätt. Testade Treacle tart i helgen och den blev hur god som helst! Gillar verkligen citronsmaken och att den var ganska tjock och mastig. Så tack för det tipset!

  SvaraRadera