Öl-browniesen blev poppis och på begäran bakades de till makeriets vernisage idag.
Jag tyckte dock att "bara" brownie var lite tråkigt så det fick bli brownie-burgers. Bröden gjorde jag av mini-cupcakes och salladen och ketchupen var vit choklad-ganache som färgades med pastafärg.
Baka en plåt med brownies och använd sedan en rund pepparkaksform till att skära ut burgare
Pensla cupcaksen med vatten och doppa de i sesamfrön så det ser mer ut som hamburgerbröd
Skär bröden
Blanda frostingen med färg till sallad och ketchup/tomat
Spritsa ut frostingen på bröden
En burgare- redo att ätas!
Vem kan egentligen motstå saker i mini-format?
Foto: S. Uddbäck
wow wow wow.
SvaraRaderavilken grön färg! är den förstärkt i fotoprogram? annars ser den inte nyttig ut.
men härliga, fan vilken bagare du är ida. jag blir mer imponerad för varje bakverk!
föresten, vad är skillnaden på cupcake och muffins?
kärlek. Frida
Den gröna färgen är äkta men helt ofarlig. Jag lovar! fast nyttig vet jag iofs inte om den är.
SvaraRaderaTack vad snäll du är!
Cupcake v/s muffins-redogörelse kommer snart i bloggen!
aaaaah!! Jag är helt galen i din blogg nu! Det här var det sötaste jag sett!!
SvaraRadera