Cupcakepops är ju ganska ut-tjatat bland bakbloggar men för "normala" människor är det fortfarande en sensationell nyhet (nåja, nästan i alla fall...). Därför fixade jag ihop några till denna helgens julmarknad. Gullegulligt värre, tyckte folkmassan och köpte allihop!
Kyl de färdigformade kakorna ytterligare 20 minuter. Doppa sedan fötterna på dina små cupcakes i mörk choklad. Tryck i en klubbpinne och ställ upp och ner i en äggkartong (det blir lite för ostabilt att ställa på en plan yta) och låt chokladen stelna. När chokladen stelnat, doppa toppen på kakan i valfri färgad choklad. Jag använde mig utav rosa candy melts men vit choklad som man färgar med chokladfärger går såklart också bra. Sen är det bara att dekorera med non-stops, strössel, socker eller annat godis innan det stelnar.
Dulce de leche i cakepops gjorde på chokladkakor är typ det godast som finns. Jag lovar. Testa!
Superfina!
SvaraRaderaMerci!
SvaraRadera